Jag är Lotta nordin

Jag är lite stentokig…

Jag älskar alla sorters stenar. Allt från de härligt släta vita som finns på stränderna här på västkusten, till de taggiga, stickiga meteoriterna som trillat ner från universum. Att få lov att använda naturens alla skatter och sätta samman allt till fina skapelser som halsband, armband och annat är verkligen en del av mitt liv.

Ett helt rum har blivit min ateljé där jag kan stänga dörren om mig och bara njuta.

Mitt intresse för drömfångare och annan naturfolkskonst har jag utvecklat sedan jag var liten då jag fick följa med och se den fina samiska konsten, hur de tog tillvara och använde allt vad naturen gav. Efter ett möte med en mycket kreativ kvinna lärde jag mig att göra drömfångare och även att skapa dem utifrån den nordamerikanska indianska traditionen ”earth astrology” med de växter, djur (kraftdjur) och stenar som har extra stor betydelse för just Dig.
Att få sitta och skapa en drömfångare till en människa är lite som att titta in i personens själ och se vilka energier som redan finns och vilka som kan behövas förstärkas. Ett häftigt kärleksfullt möte.

Jag har tidigare arbetat på Regnbågens Böcker & Smycken, en fin liten esoterisk bokhandel i de gamla kvarteren i Göteborg. Under åren på Regnbågen har jag varit på många lärorika kurser och lärt mig massor för att kunna hjälpa intressanta kunder med specifika frågor, många samtal har det blivit det på en dag och jag slutar aldrig att suga in ny kunskap om hur fantastiskt vi människor kan utvecklas och växa med mer klarsynthet och kärlek.